LANDET

SÅ landede jeg. Helt i Whanganui ♥

SÅ rejste jeg “lige” om på den anden side!

En tur på 38,5 timer fra jeg tjekkede ind i Kbh kl 16 tirsdag til jeg gik ind ad døren på 32 Burtts Road i Wanganui

På trods af div små udfordringer gik turen fint. Startede med at flyet fra Kbh til London var forsinket en time og jeg havde i forvejen ikke for lang tid til at skifte fly …. så jeg LØB, som i VIRKELIG LØØØB!

British Airways var absolut ikke til nogen hjælp … Skulle bla finde med bus over i en anden terminal …. var absolut sidste ombordstigende passager på Flyvning QF 002 til Sydney …. OMG!  Jeg kastede mig ned i sædet både totalt svedig og udtørret på samme tid. Og der kunne jeg så blive siddende i 22 t 45 min – kun med lille ophold i Dubai.
Nå men SÅ stærkt kan de der bagage drenge jo ikke løbe så NUL kuffert.
Håber den lander Wanganui i dag

Det regner men temperaturen er skøn

SÅ dejligt at være hos familen ❤️

SÅ dejligt med sån en velkomst ❤️

IMG_3041.JPG

Nu er der nok lidt ged i mit indre ur for kl er 03.13 og jeg er vågen!

Men når jeg har postet det her så kan jo heldigvis bare putte mig under dynen igen …. i øvrigt i mit luksus værelse med kæmpe seng og udsigt til Junglen

og jeg har jo ligesom fri i morgen …. og de næste 2,5 mdr

WUHUUUUUU

 

2 thoughts on “LANDET

 1. Sådan Trine
  Hvor er det skønt at høre fra dig! Nice at den laaaange flytur er overstået. Nu kan det mere sjove begynde 😊
  Knuuus herfra og håber din kuffert lander hos dig snart

 2. Kære Trine .

  Dejligt at læse du er kommet godt til Wanganui ! Billederne giver mig lidt af den fornnemmelse jeg havde når vi fløj ind over N Z det var noget helt særligt – jeg tror du ved , hvad jeg mener . Hils hele vejen rundt . Jeg skulle bare lige have en lille hilsen afsted ,inden jeg går i seng . Vi ønsker dig alt mulig God Arb.lyst og rigtig god tur idet hele taget !

  Kærlig hilsen fra din

  Far og Lilian .

  Fra: trineegernielsen [mailto:comment-reply@wordpress.com] Sendt: 4. januar 2018 15:21 Til: aage@webspeed.dk Emne: [Nyt indlæg] LANDET

  trineegernielsen posted: “SÅ landede jeg. Helt i Whanganui SÅ rejste jeg “lige” om på den anden side! En tur på 38,5 timer fra jeg tjekkede ind i Kbh kl 16 tirsdag til jeg gik ind ad døren på 32 Burtts Road i Wanganui På trods af div små udfordringer gik turen fint. Startede “

Leave a Reply