Foredrag

JORDEN RUNDT MED MINE STRIKKEPINDE

Et foredrag om min strikkerejse til New Zealand, suppleret med fotos fra min rejse samt mulighed for at prøve og røre ved alle de strikkede modeller jeg skabte undervejs.

En sjov og inspirerende aften med en masse gode historier, både om at følge sine drømme, rejse alene og naturligvis en hel del om uld og garn. 

Det hele er samlet i min bog “Jorden rundt med mine strikkepinde, New Zealand”.

 

 

Ella skrev: For mig var det ren fornøjelse. Du er en fanatstisk formidler, billederne var skønne og nu (eller om lidt) skal jeg igang efter flere års pause. Tak! Og god vind når du fortsætter dit eventyr.

Jeannie skrev: Tak for en rigtig hyggelig aften, du er en fantastisk fortæller, jeg kunne høre på dig i flere timer.

Bobak Håndarbejde skrev: Kære Trine, mange tak for en skøn aften med garn og New Zealand. Jeg fik lyst til at rejse og strikke-dygtiggøre mig. Tak for det. Du er nærværende, afslappet og rigtig god på scenen. SE at rejs noget mere og kom hjem igen og hold foredrag.

 

FØLG DIT HJERTE OG TILLAD DIG SELV AT DRØMME

Et foredrag med udgangspunkt i min strikke rejse til New Zealand.

Selvom jeg nok ikke kan komme helt udenom at snakke strik og uld, vil dette foredrag  have fokus på at følge sit hjerte, turde drømme og turde gøre drømmene til virkelighed. Det handler om at kigge helt ind i sig selv og lære sig selv GODT at kende og så elske sig selv BIG TIME.

Jeg vil fortælle om rejsen, om det at rejse alene men også om at få ideen og holde fast i den og kæmpe for den.

OG så har jeg selvfølgelig en masse skønne billeder med

 

Skriv til mig på ten@live.dk.

Herfra kan vi aftale pris og tidspunkt mv.

 

SKYGGER, SELVKÆRLIGHED OG HJERTE ENERGI

“Følg dit hjerte” høre vi ofte – men hvordan pokker gør man?

Kom til en hyggelig, inspirerende og forhåbentlig eftertænksom aften hvor jeg vil fortælle lidt om vejen til dit hjerte og selvkærligheden nemlig ved at blive bevidst om dine skyggesider!!

Skyggesider er det, vi ikke kan acceptere hos os selv, og derfor heller ikke kan acceptere hos andre. I det øjeblik du erkender og accepterer din skygge, frigøres der energi i dit LIV og dine relationer”.
Skyggen er en kæmpe ressource, og vores skyggesider er på mange måder nøglen til helhed og til at sætte os selv fri. Det kræver dog, at vi bliver bevidst om, hvad vi – hver især, helt personligt – har sat i skyggen.

Og LIVET skulle gerne handle om at ha det godt og mærke glæde og ro indeni .
Det handler om at leve bevidst og kunne mærke sig selv, mærke hvad du har lyst til og hvilke valg der er rigtige for DIG.
At anerkende og acceptere HELE DIG SELV; dine handlinger, dine følelser, din krop, dine lyster mv. = SELVKÆRLIGHED