Jorden rundt med mine strikkepinde

JORDEN RUNDT MED MINE STRIKKEPINDE

En skøn og livsbekræftende fortælling om at få drømme og virkelighed til at passe sammen.

Om uld, kærlighed, strik og passion.

I vinteren 2018 og 2019 rejste jeg rundt på New Zealand. Her købte jeg en masse fantastisk uld, designede, strikkede, skrev og strikkede igen.

Det hele er samlet i min bog med opskrifter og gode historier.

‘Jorden rundt med mine strikkepinde, New Zealand’

I foråret 2022 rejste jeg på samme måde i Irland og en ny bog er på vej.

Til mine foredrag kan du høre om rejserne, om at tage store beslutninger, om at følge mine drømme og om en masse fantastiske oplevelser og erfaringer med uld, strik, mennesker og natur.

Sidst men ikke mindst kan du se og røre ved alt det lækre strik og skønne garn og så er der naturligvis en masse dejlige billeder med fra både New Zealand og Irland. 

Som udgangspunkt er mit foredrag en god blanding af både Irland og New Zealand samt af  uld, strik og selvudvikling. Alt efter målgruppe og ønsker kan jeg skrue op og ned for henholdvis Irland og New Zealand og ligeledes for uld og strik kontra livsfilosofi om at følge sine drømme, rejse alene, gøre op med hamsterhjul etc.

 

Ella skrev: For mig var det ren fornøjelse. Du er en fanatstisk formidler, billederne var skønne og nu (eller om lidt) skal jeg igang efter flere års pause. Tak! Og god vind når du fortsætter dit eventyr.

Jeannie skrev: Tak for en rigtig hyggelig aften, du er en fantastisk fortæller, jeg kunne høre på dig i flere timer.

Bobak Håndarbejde skrev: Kære Trine, mange tak for en skøn aften med garn og New Zealand. Jeg fik lyst til at rejse og strikke-dygtiggøre mig. Tak for det. Du er nærværende, afslappet og rigtig god på scenen. SE at rejs noget mere og kom hjem igen og hold foredrag.

Prisen for et foredrag afhænger af tidsrum samt publikums størrelse

Et foredrag varer ca 2,5 time inkl. snak og tid til at publikum kan se og opleve alt det medbragte strik samt mulighed for køb af garn.

Send mig en mail om ideer, ønsker og info så ringer jeg tilbage så snart jeg kan.