TURBULENS

 

Turbulens, blæsevejr og kærlighed ♥

Relationer, strikketøj og flybilletter

Penge, svømning og savn

Huer, overgangalder og gåture

Søvn, blog og facebook

Telefon, forsikring og kærlighed ♥

Det HELE i en stor pærevælling!!!!

Men i stedet for at stå her, i stiv modvind, kæmpe for at stå fast og ikke blæse omkuld, skulle jeg nok hellere give slip, flyve med, svæve, mærke.

Mærke kærligheden, luften og energien ♥

Også den kraftfulde energi fra frustration og temperement og vrede. Den energi er bare så voldsom og ucharmerende ….. men den er kraftfuld og den fortæller noget og den flytter noget ….. så jeg tror jeg vil øve mig på at lytte til den og mærke den, give slip og lade mig svæve med …. og have tillid til at jeg svæver lige derhen hvor jeg skal være ….

Så længe jeg står her i stiv modvind, helt fast og helt på skrå!!! Ja så kommer jeg sgu ingen vegne ….

Så FLYV … ikke kun til NZ …. Gi slip og flyv ….. ♥

Og undskyld hvis jeg ramler lidt ind jer allesammen ….

Kærlighed kærlighed kærlighed

 

 

2 thoughts on “TURBULENS

  1. Smukt og klogt skrevet🙏🏻💖 Lige fra hjertet

    Sendt fra min iPhone

    Den 13. sep. 2017 kl. 10.06 skrev trineegernielsen <comment-reply@wordpress.com>:

    trineegernielsen posted: ” Turbulens, blæsevejr og kærlighed ♥ Relationer, strikketøj og flybilletter Penge, svømning og savn Huer, overgangalder og gåture Søvn, blog og facebook Telefon, forsikring og kærlighed ♥ Det HELE i en stor pærevælling!!!! Men i stedet for”

Leave a Reply