LYKKE LYKKE LYKKE

(From now on i will try my best to make an english translation of my blog posts, see it down below)

 JAAAAA nu kom der pakke fra USA ♥

SE! Er de ikke fuldstændig fantastiske ♥

 

Hvis du kunne røre ved dem her på billedet ville du også blive helt salig.  Også dig der måske ikke lige strikker!!!

Det er så gennemført og lækkert

Huerne som jeg arbejde på ER sat over på de nye strikkepinde og de føles SKØNNE 

img_2433.jpg

Se alle de skønne strikkepinde her  www.lykkecrafts.com

Sættet er perfekt til min rejse ♥

Det er altså en ret skøn følelse at et amerikansk firma bare sån lige sponsorere de her strikkepinde til mig og mit projekt, …… ja okay, det har jeg vist “flippet” over i et tidligere blog indlæg men det ER altså lidt vildt.

Og jeg drømmer,  Jeg kan se det for mig:

…….. Jeg besøger en hyggelig lille garnbutik, måske i Dunedin, køber noget smukt og lækkert garn, sætter mig ud på en cafe, eller på en stol uden for butikken, åbner mit LYKKE sæt og så er det igang ….. med lige præcis det jeg er inspireret til at strikke. Og så kan jeg bare strikke og strikke, i Dunedin, i en uge hvis jeg har lyst ….

Jeg GLÆDER mig ….. ♥

Hmmmm …. når jeg ikke lige svømmer hen og drømmer så har jeg virkelig mange faner åbne i min hjerne-harddisk pt; flybillet, rejseforsikring, foredrag, huer, forlag, moneys …… startet på job efter ferie …… men liiiige om lidt falder det lige så stille på plads …. så kan jeg lukke fanerne en for en 

♥ 

 

LYKKE LYKKE LYKKE

YAY  now the package came from USA ♥

LOOK! Aren’t they absolutely awesome ♥

 

If you could touch them, here on the foto, you would be blissful to. Even though you’re not a knitter

It is soooo completed and delicious

The hats I’m working on ARE already on my new needles and it feels AWESOME

IMG_2433  

Look at all the needles here  www.lykkecrafts.com

The set is perfect to bring on my trip ♥

It’s a pretty nice feeling that an American company – just like that – sponsor and send these needles for me and my project …… I know i have freaked out about this in a previous post but IT IS a little wild

And I dream and imagine;

……. me, visiting a small cozy yarn shop, perhaps in Dunedin, buying som nice and beautiful yarn, place my self on a café or just on a chair outside the yarn shop, open my LYKKE needle set and then I can knit whatever I’m inspired to and for a week if I want ….. I can’t wait ….

Hmmmm ….  I have to say that when i’m not dreaming my brain-harddisc has a lot of tabs open; ticket, travel insurance, prepare lectures, knitting hats, Blog, money, book publisher …….. and i just started work again after a nice, short, but nice holiday ……… I believe that everything will soon be settled and I can close the tabs, one by one.

2 thoughts on “LYKKE LYKKE LYKKE

  1. Som en af de heldige, der har set og rørt ved din fine LYKKE collektion, vil jeg bare bekræfte din begejstring. Udover at være et gennemført godt design, i fuldkommen æstetisk opbevarings taske, så føles det også så lækkert at røre ved! Det er lige før man fristes til at hoppe med på strikkenørd vognen, for at kunne sysle med så lækkert værktøj.

    1. Præcis Charlotte
      Ja og måske sku du overveje strikkeuniverset som er meget meditativt
      Lige nu sidder jeg i min seng og strikker med “kurs mod fjerne kyster” på skærmen for 117. gang ❤️ Det er SÅ skønt

Leave a Reply