Orlov … WUP WUP … og skøn Skt. Hans

SÅ er orloven i hus ♥

2. Januar til 18. Marts 2018

Ta daaaaa …….
OMG DET ER SÅÅÅÅÅ VILDT

Super skøn og fed følelse men i glimt også “angstprovokerende”! Men KUN i bitte små glimt …….

GLÆDER MIG MEGA ….  og det er ikke helt nok at skrive med store bogstaver! Ved sgu bare ikke helt hvilke ord jeg skal bruge! Så meget glæder jeg mig ♥

At ta en stor beslutning og føre den ud i livet gir jo F så’n et adrenalin kick.  Jeg blir høj af det.

Jeg er nok en drømmer og får hele tiden ideer til alt muligt, man …. JEG …. kunne gøre men jeg har jo ikke har tid og råd til det hele …..  når jeg så GØR noget, griber en idé, en af de vildere og en af dem som virkelig kan gøre en forskel SÅ giver det den vildeste energi og den vildeste følelse ….

Kan genkende følelsen fra tidligere projekter, måske særligt fra mine unge dage;

♥  Når jeg havde sparet op, sagde op og tog på højskole.

♥  Da ungerne var 1 og 3 år og vi købte billetter til 3 mdr. rejse “jorden rundt”

♥  At sælge hus og flytte til nyt ….. Sidst var nok da jeg solgte rækkehus i Solrød og købte min mini lejlighed i Kbh …. som så også er solgt ….. mit flytte CV er ret flot …… og jeg er ikke færdig med at udvikle mit CV lige på det punkt men DET er en anden historie ♥

Nu er det weekend og oven i købet Skt Hans og det er hyggeligt ♥

Håber i får en skøn en af slagsen

2 thoughts on “Orlov … WUP WUP … og skøn Skt. Hans

  1. Tillykke Trine hvor dejligt – der er SÅ meget knald på dig 😀😀( så skal der vel bruges en vikar ? ) knus og god Sct Hans . ❤️❤️

    Sendt fra min iPhone

    > Den 23/06/2017 kl. 10.15 skrev trineegernielsen : > > >

Leave a Reply