På vej igen ……

Så er jeg på vej igen, på vej på job.

Efter en SÅ skøn og hyggelig weekend med Søster og Gårdbutik ♥

19059790_10213622298416431_3617471245326234804_n

Vi har både haft besøg af folk vi kender og ikke kender …… altså fandt nogen faktisk vej heeeelt der ud til Frk. Sibbes gårdbutik ♥

Weekendens Succeskriterie var nu ikke at vi skulle ha mega mange kunder og kæmpe omsætning. Dybest set var det vigtigste at vi åbnede døren til et lokale, en gårdbutik, som vi så tit har drømt om. Så er vi igang og nu er den der, klar til flere ideer; kurser, workshops, weekend arrangementer osv.  

MEN JO! det vil jo også være skønt hvis der kommer en masse mennesker og bliver lige så begejstrede som vi er ♥  Det er jo lig’som det der er meningen! Så lige præcis reklame og opmærksomhed om Frk. Sibbes Gårdbutik arbejder vi målrettet på.

Og nye projekter er igang – vi skal jo ha varer i butikken ♥

SE! Er ved at strikke af gamle t-shirts! Cool chunky pudebetræk, de bliver mega fede

IMG_2246 (1)

Og solen skinner

Alt er godt

   

Leave a Reply