FRK SIBBES MEGA SJAL

Fr. Sibbes Mega sjal

I Sibberup opstod ideen til Frk. Sibbes Mega sjal.

Der sker noget magisk når jeg står i Frk. Sibbes Gårdbutik, foran reolen med Karen Klarbæks økologiske bomuldsgarn. Det findes i ikke mindre end 80 farver der alle ligger på reolen i gårdbutikken.

Stemninger og fornemmelser opstår og som en blid og blød hvirvelvind skifter de i takt med at mit blik løber fra den ene farvekombination til den næste.

Det er svært at vælge. Jeg vil vælge det hele.

Bomulds garn i alverdens skønne farver minder mig om sol, sommer og barndom i sommerhus. Det minder mig om min mor, der dybest set har skabt hele min passion for strik og kreativitet i det hele taget.

At det er min søster der ER Frk. Sibbes gårdbutik gør det jo nærmest til en total oplevelse. Og endnu mere nu, hvor jeg selv bor i Sibberup, 25 m fra Frk. Sibbes gårdbutik.

Så Frk. Sibbes Mega sjal er faktisk et helt særligt design der rummer en masse mere end bomuldsgarn ….. som det rummer meget af.

For der er brugt 29 nøgler a 50 g; 1 ngl i 12 forskellige farver samt 17 ngl til bundfarve.

Jeg bliver glad helt ind i sjælen hver gang jeg ser Frk. Sibbes mega sjal strikket i nye farver. Jeg er vild med mit eget, men smukke og særllige mega sjaler dukker op alle vegne og det er da fanatstisk.

Jeg har så meget lyst til at gå over i butikken og vælge 12 nye farver og starte forfra.

Opskriften kan du købe her på siden i webshoppen.

Du kan også køre ud i det blå, helt til Sibberup, derude hvor du skal samme vej tilbage. Her kan du besøge gårdbutikken og opleve magien, her kan du købe både garn og opskrift.

Der er åbent hver lørdag 11-14, men det er også muligt at lave en særlig aftale.

Vi ses

Leave a Reply