Frk. Sibbes Gårdbutik

IMG_2208IMG_2202IMG_2203IMG_2209

IMG_2206IMG_2212IMG_2214

IMG_2210IMG_2199IMG_2211

SÅ er vi ved at være klar til at åbne døren til Frk. Sibbes Gårdbutik

Sibberupvej 25, Sibberup, Skælskør

Det sker lørdag og søndag d. 17. og 18. juni, begge dage kl 11 – 16

Gårdbutik hos Søs, Lone, endnu en drøm og en ide der har eksisteret i mange år og NU kaster vi os ud i det. Og jeg tillader mig at skrive “vi” selvom det er Lones butik, på Lones (og Johns) gård, fordi Lone og jeg har snakket og drømt om det her tusind tusind gange og tusinde gange til! ♥

Gårdbutikken skal være et supplement til hverdagen; ikke kun økonomisk …… altså vi forventer faktisk ikke at spinde guld på det her meeeeen lidt ekstra skulle der jo gerne komme i kassen …….. men et supplement, ment som den aktivitet vi holder MEGET af; at skabe noget, skabe noget smukt, hyggeligt, lækkert, inspirerende osv. ♥

Vi synes det er SÅ SJOVT  ♥  

Vi får ikke bare julelys i øjnene men nærmest glorie tilstand når vi feks åbner for kasserne med 49; NI OG FYRRE, forskellige farver bomuldsgarn  ♥    Når vi har syet sjove tasker og grydelapper og kosmetikpunge og tæpper og kaffevarmere af gamle jeans og strikket nuttede små børnetrøjer i det lækreste uldgarn  ♥   Når vi …… naaahhh ikke “vi”, nok nærmere John …. forvandler en gammel stald til en skøn gårdbutik i go stil  ♥

Her kan vi boltre os og lave kurser og workshops og holde weekend åbent med kaffe og kage og julehygge og vi kan sgu nærmest ikke få luft! Og det kan vi ikke fordi vi næsten ikke kan stoppe vores hjerner med: eejjj jeg kan lige nå at sy den her og gøre ender fast på den her og hækle de her !!!!!   ♥

Er det ikke fuldstændig FANATSTISK med alle de ideer og drømme SOM SÅ BLIVER TIL VIRKELIGHED  

  Håber vi ses i Sibberup i weekenden ♥

Leave a Reply