To-do-liste-update!

Nuuujjjhhh hvor den to-do-liste på en eller anden mærkelig måde vokser og vokser og punkterne “plopper” op og maser sig sig ind! Og selvom jeg synes at jeg drøner rundt og laver alverdens ting så er det som om jeg slet ikke kan “hakke” nogen af punkterne af! Det jeg laver er ikke noget af det der står på to-do-listen!!!!

Hvad sker der for det???

Sidste fredag skulle jeg jo til MUS samtale og ha “konfirmeret” den orlov jeg glæder mig så meget til. Så jeg var virkelig velforberedt og klar for det er et ret vigtigt punkt i min plan!!! SÅ blev MUS samtalen sgu udskudt/aflyst et kvarter før!!! Spørg lige om jeg blev frustreret!

Og 20 min efter modtog jeg endegyldige mail fra min fagforening vedr konflikt-rest-gæld og at den skal jeg betale!

2364 kr. blev betalt med det samme efterfulgt af en mail der nok ikke lige havde de bedste vibes!!!

Min Blog er “upgraded” til  trineegernielsen.com men jeg har ikke haft tid til at finde ud af de fordele og muligheder der gerne skulle være ved at ha betalt for min blog nu!!! 

NU er weekenden sat af til symaskine, skriverier og søsters gårdbutik ♥

https://www.facebook.com/Frksibbe/?ref=ts&fref=ts

Den har åbent for første gang lørdag og søndag d. 17. + 18. juni – KIG IND ♥

Og på tirsdag skal jeg til MUS! Og snart får jeg svar fra VM i foredrag!

Måske er det også en lidt avanceret to-do-liste jeg har fået banket ned!!

Så jeg ikke så’n lige wupti kan hakke punkter af! Men det kommer ♥

Stay tuned ♥

 

Leave a Reply