Kampgeist og stålvilje og monies skal der til!

Dagens indlæg skulle egentlig være fyldt med stemningsfulde beskrivelser af franske nydelser og lidt drømmende overvejelser om det at vende hjem fra en skøn ferie

men

Det tog lige en drejning for nu har vi været på et lufthavnshotel i Montpellier siden i går. Her venter vi på at flyve hjem til København over Paris med Air France til den nette sum af 8000 kr. pr person!!!!!! Årh ja + 182 kr for bagage PR STK!!!

F godt at forsikringen dækker!!!! Selvom den rare forsikringsmand liiiige skulle pointere, med formynderisk tonefald, at det kun går denne gang og at vi nok skulle tænke over at køre i go tid!!!

Vi KØRTE i GOD TID!!! Men ramte heftig trafik og kø på motorvejen så da vi nåede lufthavnen i Montpellier var der 15 min til afgang og vi fik naturligvis ikke lov til at komme med.

Så brugte vi resten af eftermiddagen  på at snakke med forsikring, finde flybilletter og finde et sted at sove!!!

Ikke just den fedeste måde at bruge en ekstra feriedag på!! Ikke fedt at skulle melde til job at jeg ikke kommer i dag og får nok heller ikke dækket den ekstra feriedag af forsikringen!!! Og han laver nok heller ikke alt det jeg lige skulle i dag i stedet for at ligge her og “dimse” på et lufthavnshotel!! …. med dårlig morgenmad!!!!

Uuuuhhh i øjeblikket er jeg altså udfordret af alt det der møder mig af ekstra udgifter!!

Faktisk synes jeg at det kræver en hel del kampgeist, tro, tillid og stål vilje og vilje igen og så vilje en gang til, at prioritere og at holde fast; holde fast i at det KAN lade sig gøre at spare sammen til orlov og rejse hvis jeg prioritere og vil det nok.

Jeg syns jeg lever så bevidst og ordentligt! Budgettet er endevendt og unødvendige udgifter af enhver art er barberet væk.

Står op og køre hver eneste F morgen kl 5-agtigt og hopper på tungen for at være ansvarsfuld og ordentlig i mit job, overfor min familie, min kæreste, mine venner, banken, tandlægen, a-kassen, FORSIKRINGSSELSKABET, hele vejen rundt!!!

Da forsikringsmanden i telefonen i går sagde: jeg ringer tilbage, jeg skal lige tjekke dine forsikringbetingelser!!!! Der forsvandt den skønne solbrune farve jeg lige har erhvervet mig! Tanken om at skulle finde nærmest 10 000 kr til fly og overnatning mv.

Nå, men det lader til at ordne sig …..  !!!

Men det kommer bare oveni at jeg i forvejen “hygger” mig med udgifter til Fagforening og bil.

Og den med fagforeningen får i sgu lige med:

Har nu i 4 måneder mail korresponderet med min fagforening fordi de vil ha at jeg skal betale 2364 kr. konfliktrestgæld fordi jeg har meldt mig ud! Meldt mig ud før at deres gæld er betalt! Så på trods af at jeg ikke var medlem under lock outen i 2013 og på trods af at jeg troligt har betalt konfliktkontingent hver måned i i over 3 år så hæfter jeg for den gæld!!! Og det syns de ikke de behøver at gøre ekstra opmærkspom på når man melder sig ind!!

Jeg lover jer ♥ at NÅR jeg sidder i flyet til NZ til januar vil det være en KÆMPE SEJR for mig ♥

Leave a Reply