VM i foredrag 2017

♥ ♥     @vmiforedrag     ♥ ♥

VM i foredrag! DET vil jeg deltage i!!!

Jeg har i længere tid brygget på et foredrag jeg godt kunne tænke mig at holde ….eller faktisk er der flere ting jeg godt gad holde foredrag om. 

Har tænkt aften skoler og har tænkt “mini-foredrag”; sådan a la homeparty. Af flere grunde har jeg ikke ikke helt kunne sparke det igang men jeg VIL det!

Jeg vil holde foredrag om at følge sit hjerte ♥ Om at elske sig selv ♥ og  om vores skyggesider,  som laver rav i den hvis vi ikke får dem frem i lyset og accepterer dem.

Jeg vil også holde foredrag om min rejse og mit bogskriveri …… når jeg når så langt ……… hvilket jo også handler om at følge sit hjerte …… MIT hjerte ♥

Det skal være inspirerende, sjovt og livsbekræftende

Så jeg tænker at VM i foredrag kan være vejen.

På sigt, hvis alt går vel og nogen gider komme og lytte, også en måde at tjene til dagen og vejen på. Måske allerede i efteråret så det kan bidrage til rejsebudgettet.

Deadline for indlevering af  “1 min video” er lige om hjørnet.

Nemlig d. 1. juni = lige om lidt = endnu mere lige om lidt!

For på mandag rejser jeg til Frankrig i en uge

(det er en helt anden historie som i får en anden dag!!)

og jeg VIL ha den video sendt inden jeg rejser.

OMG!!

Jeg har foreløbig optaget 5 videoer af mig selv  og jeg er IKKE færdig med at øve!!!!

Det er altså specielt og en smule grænseoverskridende at høre og se sig selv på sådan en video! Hvorfor er det at jeg ikke ser lige så skøn og lækker ud som når jeg kigger mig i et spejl?? Pludselig er min pande for høj og jeg ser træt ud!!!

Og hvorfor er det jeg lyder så’n alt for urte agtig?? Og når jeg så prøver at være lidt cool og ikke-urte-agtig så lyder jeg bare som Fru Frisk!!!!

Det blir en sjov og interessant weekend! Søndag skal den sidde lige i skabet!

Og iøvrigt står VM for Valby Mesterskaberne ♥

2 thoughts on “VM i foredrag 2017

  1. Det lyder spændende og hvis der er nogen der kan er det dig. God rejse, Frank og jeg glæder os til at se det hele ske

    Jacks

Leave a Reply