NU er det fanden fiseme NU

Det er NU at jeg skriver ud til hele verden!

…… fordi hele verden selvfølgelig læser lige præcis min Blog!!

at jeg har taget en beslutning om at leve en drøm ud, én idé ud af mange, nemlig at tage orlov i januar og februar, rejse ud til varmere himmelstrøg; bla. til New Zealand hvor jeg vil køre langs Sydøens østkyst og samle materiale til en strikkebog!

Jeg skal køre fra sted til sted, finde garnbutikker og producenter, blive i en uges tid, snakke med indehaveren og lokale folk, købe garn, lade mig inspirere, sidde uden for butikken, i parken, på havnen etc og strikke og lave skønne modeller.

Når jeg kommer hjem skal jeg redigere og udgive en skøn og inspirerende strikkebog med skønne billeder og historier fra verden, af og om skønne mennsker og steder. En bog man skal blive glad i låget af  ♥ Og inspireret af; inspireret til at strikke, rejse, opleve, leve ♥

“Jorden rundt med mine strikkepinde” Bind 1!!!! Så skal jeg jo ud igen og finde materiale til 2‘eren og 3‘eren osv.

Jeg har ikke spurgt om orlov endnu og jeg har ikke pengene endnu men jeg GØR det, jeg er i fuld gang med forberedelser og planlægning.

Og her på min Blog kan i følge med i hele processen!

For der er flere projekter i projektet!!! Bla at jeg gerne vil bevise at det kan lade sig gøre at følge en drøm, føre en ide ud, selvom jeg/man ikke har en klink pt, ikke har skrevet phd og   ikke er cand. dit dut dat eller kendt …..

Men ene og alene fordi jeg tør mærke helt ind i hjertet hvad JEG har lyst til og drømmer om, har taget mod til mig og kastet mig ud i det og ved at prioritere og ved at drømme og længes for fuld skrue får jeg det til at ske ♥

Så NU vil jeg skrive regelmæssigt så I kan følge med i flere projekter i projektet, alle op og nedture, overvejelser, planlægning, udfordringer, forventninger mv.

OG ikke mindst når jeg er afsted, når det hele sker, når jeg sidder der i Timaru eller i Dunedin og strikker i solen og fuldstændig slipper hverdags ræset ♥

HOLD NU KÆFT JEG GLÆDER MIG

2 thoughts on “NU er det fanden fiseme NU

  1. WOW Trine – hvor er det fantastisk. Glæder mig til at følge dig på din vej! Ja man har altid et valg – hvor er det fedt, at du vælger din drøm!

    1. TAK Tina – har også sommerfugle i maven fordi jeg nu har sagt det meget højt 😉 Det ER mega fedt og selvom vejen og processen kræver noget energi og tro osv så er det jo lige præcis også sjovt 😉

Leave a Reply