Kaffe Fassett ….. SÅ blev den færdig

 

 

Endelig langt om længe blev min fine Kaffe Fassett jakke færdig. Den er blevet skøn ….. lidt stor …. men SKØN ♥

Den har været sjov at strikke men IKKE et fjernsynsstrikketøj!!! Et strikketøj jeg kun har kunnet arbejde på i fred og helst i dagslys. Garnet som består af silke og bomuld har også været særligt at strikke i. Mønsteret lægger sig ikke lige så fint som når man strikker i uld. Det er ligesom “dødt” ….. jo ikke et flaterende ord til noget ellers lækkert garn men det er altså sån det virker.

Så nu er der fuld skrue på nye projekter; stay tuned ♥

4 thoughts on “Kaffe Fassett ….. SÅ blev den færdig

    1. Hej Grethe TAK 😉 Ja den frakke blev rigtig flot og var kæmpe projekt men sjovt. Nej, jeg strikker umiddelbart ikke på bestilling og kender faktisk heller ikke nogen der gør. Der er ofte nogen der spørger mig. Får jo helt lyst men så har jeg jo ikke tid til at udvikle mine egne ideer og designs 🙂 Mange hilsner og godt nytår
      Trine

Leave a Reply