DRØM – LEV – ELSK

Mit første blog indlæg i år handlede bla om at leve drømmene ud.

Og drømme har jeg mange af. Det er jo skønt og et vilkår når man har en kreativ hjerne som min.

Pt. står de i kø, drømmene!!

Tror faktisk jeg har opdaget hvorfor! Jo mere jeg får sagt ja til alle andre og en masse andet end MIG, altså jo mindre jeg prioritere mig selv, mine behov og min passion, jo flere ideer popper op i mit hoved og jo mere frustreret bliver jeg over ikke at kunne vælge og over ikke at få ført noget af det ud i livet!!!

Har lyst til at rejse jorden rundt, skrive en bog; en strikke-rejse-bog, åbne en garnbutik, lave strikke-retreat-kurser, holde foredrag, sy tæpper mv af gamle jeans/re-designe, coache, bo i udlandet i en periode, lære at dykke, ro kajak,  osv osv.

Har følelsen af at alt kan lade sig gøre, det er bare igang og tro på det ♥

Men Jøsses!!! Kan jo ikke vælge ….. hvilken en af drømmene er den rigtige? HELT rigtige! En garnbutik låser mig og at rejse jorden rundt koster kassen og det kunne også være skønt at bo på landet hvor der er højt til himlen og plads til børnebørn og en stor hund!

Og vælger jeg det ene frem for andet er det ikke sikkert jeg når det hele ….. derfor skal jeg jo vælge rigtigt!

Men hvis jeg bruger al min tid på at overveje hvad der er den største drøm så får jeg jo ikke ført noget af det ud i livet og DET GÅR SIMPELTHEN IKKE!!

Faldt over dette citat:

AT VOVE ER AT MISTE FODFÆSTET ET KORT ØJEBLIK – IKKE AT VOVE ER AT MISTE LIVET

Kierkegaard

Har haft en del alene tid her i påsken, efter eget ønske ♥

Det har været godt for mig og jeg har faktisk prioriteret tid til det jeg er passioneret omkring. Har datet min symaskine, mine strikkepinde og min Mac og dermed min Blog ♥

OG sidst men ikke mindst MIG ♥

Tror det er tid til at få balance i egoet!! Sige lidt mere fra, være lidt mindre ordenlig.

Tror sgu jeg bliver elsket alligevel ….. ihvertfald af mig selv ♥

Og jeg ER igang med at leve drømmene ♥

Leave a Reply