Eeeejjjj hvor har jeg ventet! Ventet på at alt det jeg skrev om sidst løste sig så jeg kunne lave en update på det hele!

Men det tog lang tid og meget er sket. Kunne måske have updatet løbende men af en eller anden grund synes jeg ikke at noget skulle stå uden svar eller løsning og derfor ventede og ventede jeg på at kunne update det hele ….. og det kan jeg nu ♥

Har jo solgt mit rækkehus, men ikke til den person jeg skrev om sidst! Skulle lige igennem lidt udfordringer før det faldt på plads. Ofte giver det mening når udfordringerne dukker op (eller i hvertfald når de er klaret) så selvom jeg lige skulle ud på gyngende grund, er det nu solgt til en der glæder sig vildt til at flytte ind og bo her. Dybest set kunne det jo være ligegyldigt hvem der har købt men faktisk er det rart at det er en person der glæder sig.

Og nu skal jeg bo i København. Har købt lille bitte lejlighed på 40 kvm på Amager, 4. sal med altan. Projekt Micro Living! Er i gang med at sælge ud af alt: tøj, sko, bøger, møbler, krukker osv osv. Go følelse, giver mening, helt symbolsk …… efter en del år med total forvirring, sorg, afmagt etc. kan jeg nu mærke hvad JEG vil og hvad der er godt for mig. Tør stole på og ha tillid til mit hjerte, til MIG SELV. Så nu skal der ryddes op og ud. Ikke gemme og glemme men se frem og mærke livet ♥

1.7.! Der bliver nok at se til den næste måned!

Når jeg er på plads og har holdt sommerferie skal jeg så ha fikset mit knæ! Endelig, efter flere år, var jeg hos en dygtig informativ læge der kunne forklare det hele og som synes at jeg skal ha lavet et nyt korsbånd. SÅ 26. august skal det ske med efterfølgende 6-8 ugers sygemelding og lang tids genoptræning. En ordentlig omgang som kommer til at kræve lidt men jeg glæder mig, virkelig glæder mig, til at få det ordnet. Tænk hvis jeg kommer til at kunne løbe igen!!!!! Jaaahhhh …. ♥

Datteren min, på den anden side af kloden, har langt om længe også fået sin SU! Pyha, det har været en sej kamp og venten og derfor meget forløsende da positivt svar og penge endelig kom.

Sidst, men ikke mindst, har jeg fået klart bevis for at hvis du virkelig har tillid til at alt er lige præcis som det skal være, at der sker lige præcis det der skal ske og når du tør længes og have fokus på hvad du længes efter istedet for hvordan … så sker der magiske ting!!!

Jeg længtes i den grad efter kærlighed. Samtidig var, og er, jeg bevidst om (og dybt taknemmelig for) at jeg har masser af kærlighed i mit liv; fra mine unger, familie og fantastiske veninder og venner. Men jeg længtes efter den anden form for kærlighed … i ved ….. og jeg gav slip på alle planer, tanker, ideer om hvor og hvordan jeg kunne finde den. Længtes “bare” for fuld damp!

Og så skete det forunderlige. På min Messenger “plingede” en besked ind fra en gammel ven, helt tilbage fra min pure ungdom! Ingen forvarsel, ikke i forbindelse med noget som helst men helt ud af det blå!

Det udviklede sig, på magisk vis, og kærligheden …. den der i ved ….. er igen landet i mit liv ♥

Havde aldrig turde tro at jeg skulle være så heldig at opleve den igen …….. ♥

og lige nu, i skrivende stund, kan jeg få helt ondt i maven og blive små paranoid!! Tør jeg virkelig skrive alt det her og sende det ud! Kan jeg godt bare totalt udbasunere mit kærlighedsliv og hvad nu hvis …. alt muligt!!!!!

JA jeg kan sgu så! Vi skal leve i nuet, vi skal turde tro på livet og kærligheden, vi skal turde ha TILLID og følge vores hjerte og dermed vores intuition.

KÆRLIGHEDEN er det vigtigste i livet ♥

Leave a Reply