En SÅ dejlig tur ved stranden ….. en hel time …… gjorde hvad jeg kunne for at lukke ned for al tankevirksomhed og kun lytte til havet og vinden.

Det lykkedes ….. men ikke nemt ……

Har solgt mit hus pr. 1/7 og ved faktisk ikke hvor jeg skal bo! Jo, i København men har ikke fundet lejligheden endnu. Glæder mig men er også ret spændt.

Mit knæ driller, gik helt af led for 2 uger siden, kan ikke træne som jeg plejer. Undersøgelse tirsdag …… mon jeg kommer til at løbe igen?

Datteren min, som sidder på den anden side af kloden, venter stadig på svar fra SU, vi hiver pt. alt hvad vi kan fra alle konti og håber og tror og har tillid til positiv afgørelse. Men de må godt svare NU! Er faktisk lidt nervepirrende!!

Hver gang der er tid til at mærke mig selv og livet, mærke roen, så dukker der nye problematikker op. Er ved at vænne mig til at sådan er livet og at det er jo det der udvikler og udfordrer …… og det er jeg egentlig ganske tilfreds med. Kunsten er at kunne følge med.

Hver dag øver jeg mig på at ha TILLID til at det hele er som det skal være, TILLID til at der sker lige præcis det der skal ske, TILLID til at jeg bliver støttet på min vej og TILLID til at livet udfolder sig gennem mig og at min opgave er at mærke HVAD jeg længes efter istedet for HVORDAN!

Og sidst, men ikke mindst, har jeg TILLID til at jeg er lige præcis som jeg skal være med alt det gode + mindre gode ♥

TAK Lone Lund, for de kloge ord om TILLID ♥

Leave a Reply